Flors de Bach

La teràpia amb flors de Bach, és una teràpia Natural amb essències florals que tracta l’individu principalment a nivell emocional.

El seu creador, el Dr Eduard Bach, sostenia que la salut depèn de l’harmonia de les nostres emocions. Aquesta teràpia no se centra en els símptomes, sinó en la causa emocional que els produeix.

Podem tractar amb Flors de Bach traumes, pors, dificultat en les relacions amb els altres, tristesa, depressió, apatia, addiccions, etc. També és molt utilitzada en nens amb problemes de conducta, hiperactivitat, pors nocturnes i ha demostrat també excel·lents resultats en el tractament del comportament d’animals.

En Punt d’equilibri t’oferim una visita especialitzada i personalitzada perquè a través de la teràpia amb flors, puguis començar a fer el canvi que desitges.

La terapia con flores de Bach, es una terapia Natural con esencias florales que trata al individuo principalmente a nivel emocional.

Su creador, el Dr Eduard Bach, sostenía que la salud depende de la armonía de nuestras emociones. Esta terapia no se centra en los síntomas, sino en la causa emocional que los produce.

Podemos tratar con Flores de Bach traumas, miedos, dificultad en las relaciones con los demás, tristeza, depresión, apatía, adicciones, etc. También es muy utilizada en niños con problemas de conducta, hiperactividad, miedos nocturnos y ha demostrado también excelentes resultados en el tratamiento del comportamiento de animales.

En Punt d’equilibri te ofrecemos una visita especializada y personalizada para que a través de la terapia con flores, puedas comenzar a hacer ese cambio que tanto deseas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *