Chi Kung

Nova disciplina a Punt d’Equilibri, et presentem les nostres classes de Chi Kung!

És un pilar de la Medicina Tradicional Xina. Es pot traduir com “feina amb energia” i el seu propòsit principal és regular les funcions internes del cos humà a través d’una sèrie d’exercicis que sincronitzen el moviment, la respiració i la concentració mental. El Qigong ens permet treballar amb el Qi (energia) que recorre el nostre cos d’una forma conscient, ajudant a eliminar els bloqueig, allunyant els estancaments, mobilitzant i distribuint l’energia.

Nueva disciplina en Punt d’equilibri. Te presentamos nuestras clases de Chi Kung (Qigong).

Pilar de la Medicina Tradicional China. Se puede traducir como “trabajo con energía” y su propósito principal es regular las funciones internas del cuerpo humano a través de una serie de ejercicios que sincronizan el movimiento, la respiración y la concentración mental. El Qigong nos permite trabajar con el Qi (energía) que recorre nuestro cuerpo de una forma consciente, ayudando a eliminar bloqueos, dispersando estancamientos, movilizando y distribuyendo la energía.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *