Coaching

  • by

Què és un coach?

Un coach és un motivador i entrenador personal que ajuda i guia a les persones del lloc on són al lloc on volen anar.


El coach té habilitats, coneixements i eines per ajudar a les persones a assolir els seus objectius, tant a la seva vida personal o professional.

A diferència del psicòleg, el coach parteix del moment present i és una guia per al futur de la persona. El psicòleg en canvi aprofundeix més en el passat, en els problemes i les tristeses, etc.

El coaching NO és teràpia, ni ajuda les persones a superar el seu passat o els seus traumes.

El coaching SÍ habilita les persones a fer créixer la seva visió, ajuda a crear confiança, seguretat, desenvolupar el seu potencial i prendre passos proactius. Ajuda les persones a créixer. És per a persones que es senten bé (sense problemes mentals greus o malalties mentals, patologies, etc).

Articula elements de:
– Lingüística (comunicació)
– Filosofia
– Psicologia
– Biologia
– Pensament sistèmic
– Intel·ligència emocional
– Corporalitat
– Role-playing

En un procés de coaching es busca transformar la persona, actualitzar-ne la mentalitat, fer-se preguntes, gestió d’emocions, dissenyar un pla estratègic, tenir objectius clars i assolir els resultats desitjats.

A les sessions es comença per una introducció i obertura al client, s’explora i es comprèn el problema o situació, s’aclareix la meta i es fa un pla d’acció.

Durant el procés s’observa, es re-articulen creençes, s’exploren emocions o esdeveniments i es va creant una nova actitud i identitat a partir de noves eines i l’acció continuada del consultant. A partir d´aquí fins arribar a l’objectiu final, entre coach i client s’estableixen certes sessions (que varien segons cada persona i les seves necessitats) fins al tancament final.

Les sessions són de 60 min. de durada.


Coach de Vida Holístic & Wellness


Al nostre centre disposem d’un coaching que t’ajudarà a ser qui ets realment en essència, traient el teu gran potencial com a ésser humà.

Aquesta visió de coaching prèn les persones com un ésser íntegre amb els seus valors, fortaleses, debilitats, creences, espiritualitat, emocions.. per assolir els seus objectius. Al ser una visió holística i integradora es treballa tot l’abanic del que es composa una persona: cos, ment, emocions i esperit.

El procés de coaching holístic és un viatge a l’interior de la persona y es composa de diferents eines segons les necessitats de cada persona:

  • Cos Físic: hàbits saludables, alimentació, dolencies, enfermetats, escoltar el nostre cos.
  • Patrons conductuals i mentals: com penses, com es el teu diàleg intern, patrons mentals tòxics, opertura mental, dissolució de patrons mentals imaginaris o inculcats…
  • Fomentar la connexió espiritual: trobar el teu centre, conectar amb l’univers, meditació i consciència superior.
  • Gestió emocional: autoestima, intel·ligència emocional, autoconsciència, aprendre a gestionar les teves emocions, etc.

    És un mètode per a persones conscients, que volen prendre responsabilitat de la seva pròpia vida i autorealitzar-se a tots els nivells.

    El coach holístic t’acompanya per a posar consciència a cada àrea de la teva vida donant-te eines per al teu benestar, armonia i èxit.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *