Activitats per a Adults a Lloret de Mar

L’activitat física, ja sigui intensa o relaxada, és molt convenient per mantenir cos i ment en bon estat. Fer una activitat com el Ioga, el Pilates o el Txikung ens ajuda a desconnectar del dia a dia i concentrarnos en el moment present. Proba les nostres activitats per a adults a Lloret de Mar.

Curs de Mindfulness a Lloret de Mar

Segueix explorant més activitats i serveis a >Menú Principal > Adults.


Espai per a fer les activitats per a adults a Lloret de Mar

A Punt d’equilibri disposem d’espais destinats a realitzar activitats per a la salut dels adults, joves i nens, en un entorn preparat amb terra de parquet i decoració natural i neutra, que ens ajudarà a concentrar-nos en l’activitat que estiguem realitzant.

Grups reduïts, atenció personalitzada

Les classes de ioga, pilates i mindfulness per a adults es realitzen en grups reduïts, d’aquesta manera el professor de l’activitat pot tenir cura dels alumnes i corretgir postures o excercisis més ràpidament, donan-te l’atenció que mereix.

Material i recomanacions

Durant les activitats tindràs a la teva disponibilitat tot el material necessari, com ara estoretes de gimnàsia, pilotes, gomes elàstiques o mantes per a la relaxació. Tot i així, per motius d’higiene es recomana portar material propi.


Tens algun dubte? Posa’t en contacte amb nosaltres!