Ioga Lloret de Mar

El ioga és una filosofia, un estil de vida més enllà d’una forma d’exercici físic. És un desenvolupament personal de vida saludable on els valors psicològics i afectius de la persona sumen en cada pràctica estats de benestar, arribant a l’estabilitat i l’harmonia. El ioga ajuda a escoltar els missatges del cos i a parar més atenció als teus límits.

Durant les classes de ioga, realitzaràs estiraments, Asanas i d’altres exercicis adaptats a cada nivell que ajudaràn a millorar la teva postura, enfortir el teu cos, aliviar els possibles dolors que tinguis i ampliar la teva capacitat pulmonar. El ioga està indicat per a cualsevol edat i condició física, però si tens dubtes sobre si pots fer ioga, pots contactar amb nosaltres.


Tipus de ioga

A les nostres classes disfrutaràs d’una combinació de diferents tipus de ioga, com el clàssic Hatha ioga, l’intens Kundalini ioga, les postures dinàmiques del Vinyasa ioga i la relaxació amb el ioga Nidra, diferents especialitats adaptades a cada classe, fent que cada pràctica sigui totalment diferent.

Ioga per a adults

El ioga està orientat a tot tipus de persones amb l’objectiu de crear un grup de persones que puguin millorar la seva condició física, mental i emocional gràcies als cursos de ioga. Sent un treball en grup, també afavoreix l’amistat i les relacions.

Ioga per a embarassades

El ioga per a embarassades està orientat a dones en estat de gestació que volen enfortir el cos i connectar amb ell. És una activitat física com aconsellable ja que és de baix impacte i té diferents beneficis. Alguns d’aquests són: la reducció de la depressió i l’ansietat durant l’embaràs, i també, del dolor d’esquena i del dolor durant el part.

Ioga per a persones de la tercera edat

El ioga per a persones de la tercera edat està orientat a la pràctica adaptant les Asanes (postures de ioga) segons les necessitats i capacitats, prenent consciència corporal i acceptant en aquesta etapa importantíssima de la vida adulta, les limitacions i millores que es puguin aconseguir.

Les classes de ioga a Punt d’Equilibri són molt personalitzades i de grups reduïts, per tal d’atendre millor totes les vostres necessitats.