Ioga Lloret de Mar

El ioga és una filosofia, un estil de vida més enllà d’una forma d’exercici físic. És un desenvolupament personal de vida saludable on els valors psicològics i afectius de la persona sumen en cada pràctica estats de benestar, arribant a l’estabilitat i l’harmonia. El ioga ajuda a escoltar els missatges del cos i a parar més atenció als teus límits.

Durant les classes de ioga, realitzaràs estiraments, Asanas i d’altres exercicis adaptats a cada nivell que ajudaràn a millorar la teva postura, enfortir el teu cos, aliviar els possibles dolors que tinguis i ampliar la teva capacitat pulmonar. El ioga està indicat per a cualsevol edat i condició física, però si tens dubtes sobre si pots fer ioga, pots contactar amb nosaltres.


Tipus de ioga

A les nostres classes disfrutaràs d’una combinació del clàssic Hatha ioga amb les postures dinàmiques del Vinyasa ioga.

El hatha yoga es una disciplina tradicional molt completa que busca princialment la conexió entre el cos i la ment en el moment present. Allibera l’estrès pràcticant les asanes (postures) i meditant.

Oferim classes de yoga a escoles, instituts, hotels, entitats, grups privats o persones interessades.


Ioga per a adults

El ioga està orientat a tot tipus de persones amb l’objectiu de crear un grup de persones que puguin millorar la seva condició física, mental i emocional gràcies als cursos de ioga. Sent un treball en grup, també afavoreix l’amistat i les relacions.


Ioga per a embarassades

El ioga per a embarassades està orientat a dones en estat de gestació que volen enfortir el cos i connectar amb ell. És una activitat física com aconsellable ja que és de baix impacte i té diferents beneficis. Alguns d’aquests són: la reducció de la depressió i l’ansietat durant l’embaràs, i també, del dolor d’esquena i del dolor durant el part.


Les classes de ioga a Punt d’Equilibri són molt personalitzades i de grups reduïts, per tal d’atendre millor totes les vostres necessitats i mantenir un espai de prevenció i salut.