Psicologia

Hi ha situacions a la nostra vida que ens pesen, ens fan sentir infeliços i ens dificulten continuar endavant, donat que ens bloqueja la nostra capacitat de reflexionar i reaccionar. És el moment de buscar ajuda professional i una teràpia psicològica és la millor opció, doncs ens permet afrontar les nostres dificultats i ens dota d’eines necessàries per aconseguir-ho.

A Punt d’Equilibri t’oferim una psicologia per adults adaptada a tu com a persona, adaptada a les teves necessitats del moment. Oferim teràpia individual, grupal i de parella, sota un vessant cognitiu-conductual. Intervencions en trastorns de l’estat d’ànim, TOC, gestió del dol, gestió emocional, dificultats en comunicació, problemes afectius i millora de l’autoestima.

La teràpia per adults es realitza en hores convingudes, en sessions de 50 minuts de durada amb una periodicitat setmanal/quinzenal.


Professional

La Vanessa Galera és llicenciada en psicologia per la UOC i està col·legiada pel Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya,  amb número  19623.  És psicòloga general sanitària. Treballa sota un vessant cognitiu conductual, amb experiència en gestió emocional i intervenció en trastorns de l’estat d’ànim. La Vanessa ha treballat tant amb adults com amb  infants, a nivell individual i grupal.

Té àmplia experiència dins l’àmbit grupal, com a terapeuta de grups d’inclusió social , empoderament i creixement personal, en coordinació amb serveis i entitats socials. Realitza  avaluacions, diagnòstics i intervencions dels principals trastorns de l’aprenentatge durant la infància i adolescència.  És membre del l’Equip d’Admissions i Derivacions del projecte Psicoxarxa, a la seu gironina del COPC.

Col.labora amb la revista KIDS, publicant diversos articles sobre psicologia infantil i juvenil. Ha sigut membre de Psicòlegs Sense Fronteres Catalunya i actualment és alumna del Màster de Neuropsicologia, a la UOC.  La Vanessa forma part de l’equip professional de l’espai psicopedagògic Punt d’Equilibri.