Centre Psicopedagògic

El centre Punt d’Equilibri té un equip de professionals qualificats per a dur a terme els següents serveis.

Tots ells estan especialitzats i amb una formació eficaç per atendre les diferents dificultats de l’aprenentatge, i ajudar al desenvolupament adequats dels infants i joves.

L’equip està compost per:
Psicòlegs clínics, Pedagogs, Mestres d’Educació Primària, Professorat de Secundària i Batxillerat, Coach emocional (intel·ligència i gestió d’emocions).

SERVEIS:


Reeducació pedagògica i tècniques d’estudi

Oferim un acompanyament en l’aprenentatge dels coneixements que s’imparteixen a l’escola i que des del currículum escolar es consideren bàsics.

Psicologia

Tenim en compte la vulnerabilitat de l’infant i és per aquest motiu que oferim una intervenció multidisciplinar. El psicòleg infantil aportarà a l’infant eines de millora de la conducta

Xerrades, Tallers i Extraescolars

Xerrades per a escoles i instituts i activitats extraescolars per a l’alumnat. Aquestes activitats es poden realitzar tant en horari migdia com en horari de tarda.


Coaching i gestió emocional

Avui en dia saber gestionar les nostres emocions, coneixer-nos a nosaltres mateixos i mantenir una autoestima saludable son tres ingredients indispensables per a l’èxit personal i professional… i sobretot per a crèixer en benestar i salut, amb motivació i confiança en la nostra vida.

Escola de famílies

És un projecte integral d’acompanyament familiar amb l’objectiu d’afavorir i promoure una criança conscient, afectiva i respectuosa.

Aquest projecte s’adreça a pares, mares, avis/es, cuidadors/es,… o qualsevol persona que vulgui iniciar un procés de canvi per millorar la convivència a la llar, disposant de nous recursos per gestionar els reptes que la criança li planteja en el dia a dia.