Dibuix i artTeràpia

A Punt d’Equilibri oferim l’activitat de dibuix i artteràpia per infants i joves.

La classe de dibuix i tecniques d’art teràpia proposa per una part fomentar les bases de dibuix bàsiques com la forma, anatomía, la ombra i la llum, el color… Aquestes classes tenen com a objectiu millora la técnica de dibuix per a nens i joves al que els hi agrada dibuixar.

Per l’altre banda també apliquem activitats d’artteràpia, en les que no són necessàries cap tècnica de dibuix. Són activitats beneficioses per a la ment i la relaxació a través del dibuix i la pintura. Es tracten pors i bloquejos que infants o joves puguin patir. Sent una tècnica d’expressió emocional, tot infant i adolescent pot realitzar-la ja que aquesta experiència ajuda al seu desenvolupament personal i duu a terme un procès d’autoconeixença.

L’objectiu d’ambdues classes es incrementar el benestar emocional a través del dibuix, desenvolupar la creativitat i la imaginació, millorar l’atenció i la concentració, pujar l’anim i reforçar l’autoestima.

Tot això provocara una millor autoexpressió de les emocions i la relació amb l’entorn i les relacions creant un espai de comfort i relaxació durant l’activitat, ja que l’art en sí mateix es un procès de sanació i autoconeixement personal profund.