Ioga Kids i Adolescents

El Ioga és una disciplina que combinant exercicis, respiració, relaxació i meditació, proporciona salut i benestar, alhora que desenvolupa consciència, força i flexibilitat tant a la ment com al cos, i sobretot, al cor.

IOGA KIDS: És un tipus de ioga específic dedicat a nens grans i petits, on aprenem a donar i rebre energia, alegria, amor, i paciència, des de la llibertat i el respecte pels altres. Aquí tenim l’oportunitat de ser tal com som, d’expressar-nos de diferents maneres, però sobretot, de divertir-nos, i així mateix rebre els beneficis de la pràctica.

Acompanyem els nens en un espai on cadascú es reconegui, sigui conscient del seu cos, el que el compon i les seves funcions; que conegui
i explori les seves emocions i no les oculti; que escolti la seva respiració, quan va ràpida i quan va lenta i la descobreixi des de el seu interior.

Treballem amb el joc, com a matèria primera tot el temps, tirem a volar la nostra imaginació i espontaneïtat, ens donem permís per la improvisació, i juntament amb el nen, compartim la idea de viure el moment i moure’ns naturalment. Són classes dinàmiques acompanyades de cançons, contes, afirmacions i asanes (postures). Igualment, a la classe de Ioga Kids fem que el nen tingui una sessió de ioga, desenvolupant un rol autònom, independent, conscient i feliç.


 

IOGA ADOLESCENTS: Pels joves apliquem classes de ioga més dinàmiques i enèrgiques, amb més asanes (postures) i menys joc, ja que l’objectiu principal es aumentar la flexibilitat del cos, enfortir els músculs i millorar la concentració també posant més ènfasi en les tècniques de relaxació i meditació.